Motivacija

Motivacija predstavlja najbitniji faktor u stvaranju zdravih životnih navika.

Vrlo je jednostavno motivisati se na kratke staze, ali veliko je pitanje kako zadržati motivaciju kroz duži vremenski period. Ako su u pitanju redovni treninzi i zdrava ishrana, postoji nekoliko načina koja nam mogu pomoći u ostvarivanju ciljeva kroz NAGRAĐIVANJE.

Najjednostavniji način kako se motivisati jeste da podijelite svoju misiju izgradnje tijela u manje segmente i nakon svakog postignutog cilja nagradite se zato što je ostvaren.

Na primjer, to može biti slatki desert subotom, nakon besprijekorno zdrave i uravnotežene ishrane tokom prethodnog perioda.Kupovina nečeg što vas veseli nakon 5 ili 10 uspješno skinutih kilograma.

Bezbroj je različitih materijalnih i nematerijalnih nagrada koje sebi možete priuštiti. Važno je samo da se ne  samokažnjavate u slučaju posrtanja ili neostvarenih rezultata. I uvijek slavite pozitivne stvari i napretke, ma koliko mali bili.

Sam napredak po sebi je fantastična motivacija i vuče vas dalje ka naprijed. Onog momenta kada usavršite vlastite vještine postaćete inspiracija drugima, a samim tim ste opet dodatno motivisani.

Za sve ostalo mi smo tu.

 

ZAHVALJUJEMO

NAŠIM PARTNERIMA

ZA VIŠE INFORMACIJA

KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM

Biće nam drago da pokušamo odgovoriti na sva Vaša pitanja

Adresa:

Garsije Lorke 5, Banja Luka 78000

Telefon:

+38766300140

+38765637743

Radno vrijeme:

Pon-Pet 09.00 – 19.00
Subota 09.00 – 15.00

Drage mame,

Kako biste pristupili sajtu i imale sve potrebne informacije za vaš
oporavak i pravilan rast i razvoj vaše bebe molimo vas da popunite
sledeći upitnik. Svi traženi podaci koristiće se isključivo za potrebe kreiranja sadržaja sajta i kako bi se vama kao korisniku pružila adekvatna usluga. Privatnost navedenih podataka je zagarantovana.
JESTE LI SPREMNI?

KRENIMO VJEŽBATI!