Vježbe za ravan stomak koje možete raditi kod kuće

Većina ljudi imaju barem manje količine masnih naslaga na stomaku, i to bez obzira na njihovu ukupnu tjelesnu težinu. Bilo da se radi o mršavim ili pretilim osobama, stomak predstavlja mjesto koje masnoće jednostavno vole i s kojeg ih je najteže istopiti. Redovna fizička aktivnost potiče i proizvodnju endorfina i drugih kemijskih spojeva koji se bore protiv raznih upala u organizmu.

Kako bi došli do lijepo oblikovanog trupa možete dva puta tjedno kod kuće uvrstiti ovaj trening:

Razgibajte se!

Stanite tako da vam stopala budu u širini ramena, ruke ispružene sa šakama spojenim iznad glave. Savijajte gornji dio tijela u lijevu, pa u desnu, stranu. 3 sarije 5 ponavljanja u svaku stranu

Vježba br. 1

Obrnuti trbušnjaci za donje trbušne mišiće (legnite leđima na pod, savijte noge u koljenima i krenite istodobno podizati noge od poda prema sebi. 20 ponavljanja)

Vježba br. 2

Doticanja prstiju za gornje trbušne mišiće (ležeći na podu na leđima podignite noge do 90 stupnjeva, podignite ruke i dotaknite nožne prste. 20 ponavljanja)

Vježba br. 3

Plank (stanite u sklek poziciju, pazite na posturu tijela. 30 sekundi)

Vježba br. 4

Sjednite na stolicu. Zadnjica treba biti na sredini stolice, a leđa oslonjena na naslon. Rukama se pridržavate za stolicu, a noge iz podignutog i položaja skupljenog u nogama ispravljate. Zadržite se u ovom položaju 3 sekunde, pa se vratite nazad. 12 ponavljanja.

Ključ uspjeha ovog programa je u tome da se prođe kroz sve vježbe bez odmora, te da ponovite četiri puta!

ZAHVALJUJEMO

NAŠIM PARTNERIMA

ZA VIŠE INFORMACIJA

KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM

Biće nam drago da pokušamo odgovoriti na sva Vaša pitanja

Adresa:

Garsije Lorke 5, Banja Luka 78000

Telefon:

+38766300140

+38765637743

Radno vrijeme:

Pon-Pet 09.00 – 19.00
Subota 09.00 – 15.00

Drage mame,

Kako biste pristupili sajtu i imale sve potrebne informacije za vaš
oporavak i pravilan rast i razvoj vaše bebe molimo vas da popunite
sledeći upitnik. Svi traženi podaci koristiće se isključivo za potrebe kreiranja sadržaja sajta i kako bi se vama kao korisniku pružila adekvatna usluga. Privatnost navedenih podataka je zagarantovana.
JESTE LI SPREMNI?

KRENIMO VJEŽBATI!